Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο γνωστός και καταξιωμένος Κώστας Κλάγκος, φιλόλογος, παλιότερα Δ/ντής του 1ου Λυκείου Αιγίου, του Λυκείου Ακράτας και του 2ου Λυκείου Αιγίου και τώρα Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, ο οποίος, από το 1981, έχει προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο χώρο της παιδείας αλλά και στα πολιτιστικά πράγματα της Αιγιάλειας με τη διοργάνωση εκατοντάδων πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη σκηνοθετική καθοδήγηση πάνω από 100 θεατρικών παραστάσεων με πολιτιστικούς συλλόγους του Αιγίου (ΕΦΑ, Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων, ΕΚΑΜΕ), της Αιγείρας (Πολιτιστικός Σύλλογος, Θεατρικό Εργαστήρι), της Ακράτας (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ), των Καμαρών (ΑΠΟΛΛΩΝ), δραστήριο μέλος και συνεργάτης των περισσότερων συλλόγων του Αιγίου, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.



"Με δεδομένο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι – ή θα πρέπει να είναι - η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και ο Πολιτισμός η κατεξοχήν έκφραση της Πολιτικής και βασικός μοχλός ανάπτυξης και ο « ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» δίνει μια μοναδική ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες να πάρουν περισσότερα πράγματα στα χέρια τους και να τα βελτιώσουν, θεωρώ ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και έχω πλέον την ανάλογη εμπειρία ώστε η μέχρι τώρα καθαρά ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με τα πολιτιστικά πράγματα της Αιγιάλειας να γίνει περισσότερο υπεύθυνη, περισσότερο αναπτυξιακή και να αποκτήσει άλλη δυναμική".

"Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ εκφράζει, κατά την άποψή μου, απόλυτα, τις αρχές της ενότητας, της συλλογικότητας και της πολυφωνικότητας ,στις οποίες στηρίζεται ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». Το ήθος, η εντιμότητα και η μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία του Στάθη Θεοδωρακόπουλου (ως πρώτου μεταξύ ίσων), του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Λεωνίδα Μαυρουδή, της Μαρίας Τσουκαλά αλλά και των άλλων στελεχών που πλαισιώνουν το κεντρικό και τα τοπικά ψηφοδέλτια του συνδυασμού, εγγυώνται όχι μόνο μια χρηστή διοίκηση του νεότευκτου δήμου στο πλαίσιο της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων τόσο του Αιγίου όσο και των άλλων δημοτικών και τοπικών ενοτήτων στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης, χωρίς ωστόσο να χαθεί το ιδιαίτερο στίγμα των τοπικών κοινωνιών".

15 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
    ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι στον δάσκαλό μου και φίλο Κώστα να εκπληρώσει τα όραματά του από το νέο "μετερίζι" που διάλεξε να αγωνιστεί...
    Είναι καιρός η τέχνη να "συναντήσει" την πολιτική... Είναι κάτι που απουσιάζει από τον τόπο μας, που βαθμιαία, χρόνο με το χρόνο, "φτωχαίνει" από ιδέες και οράματα...
    Κώστα, εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργικός και αστείρευτος ιδεών και προκλήσεων...
    Καλή δύναμη στον αγώνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια...Μακάρι ο αιγιώτικος λαός να την υποστηρίξει, ώστε ακόμα και κείνοι που δεν γνωρίζουν τον κο Κλάγκο να έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την δημιυργικότητα και την εργατικότητά του....Καλή δύναμη, δάσκαλε...
    Γωγώ Παπασταθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ "ΘΕΑΤΡΙΚΗ" ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ....

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάσκαλε (αν και δύσκολο)σου εύχομαι στην νέα σου προσπάθεια να βρεις την αλήθεια που βρίσκεις στο θέατρο....καλή δύναμη ...

    Κατερίνα Σακκαλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Δάσκαλε
    Δε χρειαζόταν ο νόμος του Καλλικράτη για να δραστηριοποιηθείς πολιτιστικά γιατί εσύ εδώ και χρόνια έχεις ξεπεράσει τα όρια του νέου Καλλικράτη στον πολιτιστικό τομέα.Πιστεύω ότι μπορείς να παντρέψεις άριστα τα πολιτικά με τα πολιτιστικά και να επιτύχεις ακόμα περισσότερες αξιόλογες δραστηριότητες.Σου εύχομαι καλή επιτυχία γιατί την αξίζεις.
    Ένας από τους πολλούς μαθητές σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν το τι πιστεύω και τι νίωθω εγώ, θα πω μόνο ότι θεωρώ πως αξίζεις την πιο μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση και εύχομαι αυτό να το πιστέψουν όλοι οι δημότες όσο το πιστεύω κ εγώ,
    Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
    Η κόρη σου, Ματίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως τόσα χρόνια ανθίζουν οι ιδέες σου στο θέατρο,έτσι ν' ανθίσουν κι οι στόχοι σου στα κοινά...
    Δώρα Τριανταφυλλοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιστευω οτι διάλεξες ενα πολυ δυσκολο ρολο αυτη τη φορα δάσκαλε.Συνηθως το κοινο χειροκροταει μετα το τελος της παραστασης.Εγω θελω να χειροκροτησω στην αρχη.Οχι επειδη ξερω οτι θα τα καταφερεις,αλλα επειδη ξερω οτι εχεις αποθεμα ιδεων και θελησης για το κοινο καλο..Και επειδη εχω αγανακτησει να βλεπω ατομα που τα "καταφερνουν" μόνο για τον εαυτο τους, σου εύχομαι καλη δύναμη στην νεα σου προσπαθεια.
    Πάνος Νιάγκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους μια σοβαρή, αξιοπρεπής και πέρα από τα καθιερωμένα υποψηφιότητα. Σου εύχομαι τα καλύτερα δάσκαλε, μακάρι οι Αιγιαλείς να εκτιμήσουν την προσφορά σου, την προσωπικότητά σου και το λαμπρό σου μυαλό και να σε "σταυρώσουν" (με την καλή έννοια).
    Πέπη Σπηλιωτοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ?

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δύσκολος ο χώρος που διάλεξες δάσκαλε..... Καλή επιτυχία κι εγώ μαζί σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κώστας Κλάγκος.Αναμφισβήτητα ένας άνθρωπος με αμέτρητα χιλιόμετρα προσφοράς.Αξιόλογος και δημιουργικός που προσφέρει ό,τι καλύτερο μέσα από απαιτητικές διαδρομές.
    Αγαπημένε μου φίλε και δάσκαλε, έτσι και τώρα, ξέρω ότι με ήθος και εντιμότητα, αυθορμητισμό και υπερηφάνεια,θα καταθέσεις το φως της ψυχής σου για ένα καλύτερο αύριο.
    Σου εύχομαι όλες οι πόρτες να είναι ευλογημένα ανοιχτές μπροστά σου, ώστε να παίξεις έναν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των σημερινών αξιών.
    Καλή επιτυχία
    Με αγάπη Πέννη Ρογκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρονια πολλα δασκαλε με υγεια,και πολλα θεατρικα ταξειδια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ότι η περίοδος αυτή προσφέρεται για μια επανάληψη της παράστασης "Το μεγάλο μας τσίρκο" από τον όμιλο των αποφοίτων και του υπέροχου Κώστα Κλάγκου.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή